Proaspat casatoritii Dana Razboiu si Bogdan Enoiu nu se grabesc sa devina din nou parinti. Dana are un baietel pe nume Victor, iar Bogdan Enoiu are, la randul sau, un baiat dintr-o casatorie anterioara. Vedeta Kanal D spune ca ea si sotul sau nu se
Proaspat casatoritii Dana Razboiu si Bogdan Enoiu nu se grabesc sa devina din nou parinti. Dana are un baietel pe nume Victor, iar Bogdan Enoiu are, la randul sau, un baiat dintr-o casatorie anterioara. Vedeta Kanal D spune ca ea si sotul sau nu se gandesc momentan sa-si inmulteasca familia. “Deocamdata suntem proaspat casatoriti. Avem tot timpul sa ne gandim la asta“.
Desi a fost gazda catorva proiecte TV de divertisment, Dana ne-a spus ca nu o mai tenteaza un format de acest gen, pentru ca stirile sunt marea sa pasiune. 'Mi se pare incredibil ca a trecut deja un an de cand fac parte din familia Kanal D. Datorita provocarilor cu care m-am confruntat in acest an si echipei din care fac parte, nu am avut nici timpul si nici motivatia necesara sa ma gandesc la implicarea mea intr-un proiect de divertisment.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.