Se pare ca sentimentele lui Dan Bordeianu vizavi de Adela Popescu au ramas neschimbate, desi cei doi s-au despartit fara a privi inapoi si fara a-si lasa vreo portita spre impacare. Bordeianu recunoaste cu sinceritate ca inca o mai iubeste pe fosta
Se pare ca sentimentele lui Dan Bordeianu vizavi de Adela Popescu au ramas neschimbate, desi cei doi s-au despartit fara a privi inapoi si fara a-si lasa vreo portita spre impacare. Bordeianu recunoaste cu sinceritate ca inca o mai iubeste pe fosta sa iubita, cu toate ca sansele de reluare a relatiei sunt aproape zero, Adela fiind deja implicata intr-o poveste de amor cu Marius Kalmar, cel mai bun prieten al fotbalistului Cristi Chivu. Cu o relatie de doi ani la activ, dragostea dintre cei doi actori de telenovele ai postului Acasa TV parea indestructibila. Isi declarau iubirea in fata camerei de filmat, dar si in afara platoului, se sorbeau din priviri si spuneau ca sunt foarte norocosi ca s-au gasit unul pe altul.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.