Comisia Nationala a Valorilor Mobiliare a aprobat, in sedinta de joi, 31 ianuarie, prospectul preliminar de oferta publica initiala a producatorului de componente pentru constructii Teraplast Bistrita, firma intentionand sa listeze 25% din actiuni la
Comisia Nationala a Valorilor Mobiliare a aprobat, in sedinta de joi, 31 ianuarie, prospectul preliminar de oferta publica initiala a producatorului de componente pentru constructii Teraplast Bistrita, firma intentionand sa listeze 25% din actiuni la Bursa de Valori Bucuresti, informeaza Mediafax.
Valoarea nominala a unei actiuni este de 0,1 lei pe unitate, iar operatiunea va fi intermediata de compania de brokeraj Raiffeisen Capital & Investment, potrivit datelor CNVM. RCI a intermediat si oferta publica lansata de Transgaz Medias, desfasurata la sfarsitul anului trecut.
Acesta este primul pas pentru listarea companiei.
In perioada urmatoare, intermediarul va elabora prospectul de oferta care va fi trimis spre aprobare CNVM. Oferta propriu-zisa va fi lansata abia dupa aprobarea prospectului de catre Comisie, iar cel mai probabil acesta se va derula in luna martie.
Teraplast produce sisteme complete de canalizare interioara si exterioara, alimentare cu apa si incalzire, finisaje interioare si exterioare, profile pentru tamplarie PVC, ferestre si usi cu geam termopan si incalzire cu placi ceramice.
Firma a fost infiintata in anul 1990, prin divizarea Intreprinderii de Materiale de Constructii din Bistrita.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.