Dan Mihai Toader, directorul general al Postei Romane, a aflat ieri de la procurorii Directiei Nationale Anticoruptie (DNA) acuzatiile care i se aduc. El a fost pus sub invinuire pentru abuz in serviciu contra intereselor publice in dosarul in care

Dan Mihai Toader, directorul general al Postei Romane, a aflat ieri de la procurorii Directiei Nationale Anticoruptie (DNA) acuzatiile care i se aduc. El a fost pus sub invinuire pentru abuz in serviciu contra intereselor publice in dosarul in care mai sunt cercetati fostul ministru al Justitiei Tudor Chiuariu si fostul ministru al Comunicatiilor Zsolt Nagy.

Intalnirea lui Toader cu anchetatorii a durat aproximativ o ora, la plecare directorul general al Postei precizand ca in dosar mai sunt invinuiti alti trei directori din institutie, dar si un judecator. "Am calitatea de invinuit in dosarul din aprilie, e vorba despre acel dosar pornit in 2006. M-au chemat ca sa aflu ca sunt invinuit in dosarul 240 care-l priveste si pe domnul Chiuariu si pe domnul Zsolt Nagy si inca alte cateva nume foarte interesante, cum ar fi, de exemplu, Cuzuc, un judecator. Singura veste buna pe care am aflat-o de la procurori este aceea ca domnul Cuzuc traieste si ca va fi chemat aici pentru ceva facut in '96", a declarat Dan Mihai Toader. El a opinat, raspunzand unei intrebari, ca probabil judecatorul Cuzuc are legatura cu vreo sentinta data in vreun proces cu Posta.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.