Ieri, in matinalul de la Kiss Fm pe care Serban Huidu si Misu Gainusa il presara in fiecare dimineata cu comentarii picante, taxand cu orice ocazie penibilul si exagerarile persoanelor publice, cei doi Carcotasi se pare ca au inlocuit-o pe Cherida

Ieri, in matinalul de la Kiss Fm pe care Serban Huidu si Misu Gainusa il presara in fiecare dimineata cu comentarii picante, taxand cu orice ocazie penibilul si exagerarile persoanelor publice, cei doi Carcotasi se pare ca au inlocuit-o pe Cherida cu Anamaria Prodan.

Serban si Misu au luat-o in vizor pe Anamaria pentru expunerea mare pe care o are in presa, expunere legata, de cele mai multe ori, de subiecte banale, care nu merita atentia publicului si cerneala tiparului. De cateva saptamani incoace poti sa-i auzi in fiecare dimineata pe Carcotasi la KissFM comentand cate o stire despre prezentatoarea tv care, in conceptia lor, e facuta publica doar ca sa mai apara ceva despre ea in presa.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.