Publimedia International, compania de publishing a Mediapro, asigura servicii de distributie si vanzari de publicitate pentru cotidianul CANCAN, editat de CANCAN Media, incepand de la 1 februarie 2008. Publimedia International a incheiat, in acest s
Publimedia International, compania de publishing a Mediapro, asigura servicii de distributie si vanzari de publicitate pentru cotidianul CANCAN, editat de CANCAN Media, incepand de la 1 februarie 2008. Publimedia International a incheiat, in acest sens, un contract de servicii cu CANCAN Media, editorul ziarului CANCAN. Publimedia International, compania de publishing a trustului Mediapro, este unul dintre cei mai mari publisheri de pe piata din Romania. Avand un portofoliu de publicatii care include 8 ziare, 7 reviste si 2 ghiduri, Publimedia International acopera, in acest moment, toate segmentele importante de piata (presa de business, presa pentru femei, ghiduri tv, ghiduri de timp liber). Publimedia International ocupa pozitii de top pe urmatoarele segmente: presa de business - "Ziarul Financiar", "Business Magazin", "TARGET"; ziar national de calitate: "Gandul"; Reviste pentru femei: "Ce se intampla, doctore?", "The ONE"; Reviste cu un continut specializat: "DESCOPERA", "Promotor", "go4it!"; ghiduri: "Protv Magazin", "Time Out"; Ziare locale: "Clujeanul", "Hunedoreanul", "Bihoreanul", "Sibianul", "Banateanul", "Ieseanul". Publimedia International a avut o evolutie spectaculoasa, marindu-si semnificativ cifra de afaceri de la an la an. Compania CANCAN Media opereaza pe piata de media din anul 2007 si este publisher pentru ziarul CANCAN, suplimentul CANCAN TV si site-ul www.cancan.ro.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.