Prima zi de lucru la Camera Deputatilor a debutat cu schimbari la nivelul conducerii, dar si cu anuntarea unor demisii.

Astfel, deputatul PSD Miron Mitrea l-a inlocuit pe colegul sau Eugen Nicolicea in functia de vicepresedinte al C

Prima zi de lucru la Camera Deputatilor a debutat cu schimbari la nivelul conducerii, dar si cu anuntarea unor demisii.

Astfel, deputatul PSD Miron Mitrea l-a inlocuit pe colegul sau Eugen Nicolicea in functia de vicepresedinte al Camerei. Mitrea a fost ales in unanimitate de deputatii PSD sa revina la conducerea Camerei, dupa ce, in urma cu un an, el demisiona din aceasta functie. Totodata, PSD a pierdut una dintre cele doua functii de secretar pe care le detinea, Valeriu Zgonea parasind Biroul Permanent. De asemenea, peremistul Gelil Eserghep a fost mutat din functia de chestor in cea de secretar, in locul acestuia fiind numit liberalul Cornel Popa. Potrivit unor surse oficiale, zilele acestea vor fi facute si alte schimbari la nivelul conducerii Camerei.

DEMISII. Secretarul general Georgeta Ionescu va fi inlocuita de liberalul Titu Gheorghiof, care va demisiona din functia de deputat pentru a putea ocupa postul. Georgeta Ionescu se va ocupa in continuare de organizarea Summit-ului NATO. Tot ieri, patru deputati si-au anuntat demisia din grupurile parlamentare. Astfel, Lia Olguta Vasilescu a trecut oficial la PSD, pierzand insa presedintia Comisiei de invatamant, ce-i va ramane PRM-ului. PD-L a mai castigat doua voturi, deputatii Romica Andreica si Vasile Pruteanu anuntandu-si inscrierea in cadrul acestui grup, iar PC unul - deputatul Vlad Hogea.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.