Un barbat din localitatea nemteana Vanatori, decedat in urma unor lovituri primite de la nepotul sau, a fost furat de la morga spitalului de catre rudele care voiau, astfel, sa musamalizeze cazul. In urma cu cateva zile, Constantin Barbieru, in vars
Un barbat din localitatea nemteana Vanatori, decedat in urma unor lovituri primite de la nepotul sau, a fost furat de la morga spitalului de catre rudele care voiau, astfel, sa musamalizeze cazul. In urma cu cateva zile, Constantin Barbieru, in varsta de 70 de ani, avusese o altercatie cu unul din nepotii sai, Constantin Iancu. In timpul conflictului, tanarul in varsta de 29 de ani, beat fiind, si-a lovit unchiul cu o bata, aducandu-l in stare de inconstienta. Victima a ajuns la spitalul din Targu Neamt cu grave leziuni craniene si toracice, decedand la scurta vreme de la internare. Sotia acestuia, cumnatul si doi nepoti ai batranului decedat, veniti la spital, au declarat ca acesta cazuse accidental de pe o scara si au solicitat preluarea imediata a cadavrului.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.