Britney Spears, spitalizata de pe 31 ianuarie la cererea psihiatrului sau si pusa sub curatela tatalui ei si a unui avocat, va mai ramane internata in spital inca cel putin doua saptamani, potrivit presei americane, citata de AFP. Potrivit

Britney Spears, spitalizata de pe 31 ianuarie la cererea psihiatrului sau si pusa sub curatela tatalui ei si a unui avocat, va mai ramane internata in spital inca cel putin doua saptamani, potrivit presei americane, citata de AFP. Potrivit publicatiei americane People, care citeaza o sursa anonima, "spitalizarea lui Britney Spears a fost prelungita cu 14 zile". "Este o situatie teribila", a spus "o sursa apropiata familiei", potrivit aceleiasi publicatii. "Britney este internata intr-o camera antifonata. Familia sa este foarte ingrijorata pentru ea", a adaugat aceeasi sursa. La sfarsitul saptamanii trecute, un judecator din Los Angeles a pus-o pe Britney Spears sub curatela tatalui sau, Jamie Spears, care a devenit si administratorul averii cantaretei. Decizia judecatoreasca ii da lui Jamie Spears autoritate aproape totala pentru a se ocupa cum crede de cuviinta de fiica sa, in varsta de 26 de ani, si pentru a-i administra averea. Acest tip de procedura are loc atunci cand un tribunal stabileste ca un individ major nu este capabil sa se ingrijeasca singur.
De la separarea de sotul sau, Kevin Federline, la sfarsitul anului 2006, Britney Spears a fost implicata intr-o serie lunga de scandaluri artistice, judiciare si personale. Cantareata si Federline sunt angajati intr-o lunga batalie judiciara pentru custodia copiilor lor, Sean Preston, in varsta de 2 ani, si Jayden James, in varsta de 1 an.
La inceputul lunii ianuarie, Spears a fost transportata la spital cu o ambulanta, pentru o evaluare psihiatrica, la cateva ore dupa ce politia a fost chemata la locuinta cantaretei pentru a ajuta la rezolvarea unei dispute legata de custodia copiilor. Spears a fost externata dupa o zi si jumatate, iar detaliile in legatura cu tratamentul sau nu au fost facute publice. In urma acestui incident, custodia copiilor a fost incredintata fostului sau sot. Cantareata a pierdut si dreptul de a-si vizita copiii.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.