Caterinca. Costin Lazar a glumit pe seama lui Danut Coman, pe care l-a turnat unei stewardese c-ar ascunde material explozibil Intre doua CD-uri cu muzica, un ziar sau niste carti, rapidistii mai arunca si cu ceva glume intre ei, ca sa omoare timpii
Caterinca. Costin Lazar a glumit pe seama lui Danut Coman, pe care l-a turnat unei stewardese c-ar ascunde material explozibil Intre doua CD-uri cu muzica, un ziar sau niste carti, rapidistii mai arunca si cu ceva glume intre ei, ca sa omoare timpii morti din calatoriile cu avionul. Pe 20 ianuarie, jucatorii lui Mircea Rednic au plecat spre cantonamentul din Portugalia. Dupa o escala la Amsterdam, pe drumul spre Lisabona, Costin Lazar si Danut Coman au fost protagonistii unui moment amuzant, care le-a facut pe stewardese sa tresara serios. Portarul giulestean agita serios, intr-o mana, un saculet cu nisip, exercitiu ce-i ofera o priza mai buna asupra balonului. Colegul sau, Costin Lazar, care se foia pe un scaun mai in fata, s-a uitat serios catre una dintre insotitoarele olandeze de zbor, exclamand: "It?s a bomb!" (n. red. - "E o bomba!"). Gluma, gustata de cei din avion, a fost luata in serios de personalul aeronavei, care a pasat informatia catre piloti. Farsa s-a ingrosat serios la auzul vestii ca Dani Coman ar urma sa fie asteptat de politie pe aeroportul din Lisabona. Toata agitatia produsa nu i-a picat bine mijlocasului rapidist, Lazar ajungand sa dea din zambaret in palid la fata. In cele din urma, momentul a fost salvat de Grigore Sichitiu si Mircea Rednic, care au dus munca de convingere cu stewardesele, explicandu-le ca portarul Rapidului nu este un terorist cu o bomba in mana. Ci este vorba doar de un saculet cu nisip.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.