Un tanar de 30 de ani din Falticeni s-a ales cu dosar penal si risca pana la 15 ani de puscarie, dupa ce, duminica, a provocat un terifiant accident rutier soldat cu doi morti si cinci raniti, din care doi in stare critica. Soferul Daniel Bucan avea
Un tanar de 30 de ani din Falticeni s-a ales cu dosar penal si risca pana la 15 ani de puscarie, dupa ce, duminica, a provocat un terifiant accident rutier soldat cu doi morti si cinci raniti, din care doi in stare critica. Soferul Daniel Bucan avea o alcoolemie in sange de 1.95% si se afla la volanul unui Volvo V 40 cand, dupa ce a scapat volanul de sub control, a patruns pe contrasens, a lovit in plin patru pietoni de pe trotuar, iar apoi si-a facut masina zob intr-un tei situat pe marginea drumului. Din copac, insa, masina a ricosat intr-un Ford parcat in zona, in urma impactului fiind raniti si cei trei ocupanti ai automobilului condus de soferul beat. In total, numai in primele trei zile ale lunii februarie, in Suceava s-au produs cinci accidente grave, soldate cu cinci morti si sase raniti grav.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.