Chin. Catelusii, rasa setter irlandez, au venit pe lume in zece ore O catelusa rasa setter irlandez, din Marea Britanie, a stabilit un nou record la numarul de pui nascuti, dupa ce a adus pe lume 16 catelusi. Kelly, "mamica" in varsta de doar doi an
Chin. Catelusii, rasa setter irlandez, au venit pe lume in zece ore O catelusa rasa setter irlandez, din Marea Britanie, a stabilit un nou record la numarul de pui nascuti, dupa ce a adus pe lume 16 catelusi. Kelly, "mamica" in varsta de doar doi ani, s-a chinuit mai mult de zece ore pentru a-i naste pe toti cei 16 pui. Stapana sa, Dee Farndell, crescatoare profesionista de setteri irlandezi, spune ca e prima data, in 35 de ani, cand o catea de-a ei da nastere la mai mult de zece pui. "Este absolut incredibil, dar sunt sigura ca secretul sta in alimentatie. Toti puii sunt perfect sanatosi. In ultimele saptamani de gestatie, Kelly a mancat zilnic peste, bogat in acizi omega 3, si doar alimente foarte proaspete. E important ca hrana sa fie bogata in proteine, in timp ce grasimea din peste le face blana stralucitoare si le protejeaza incheieturile", a explicat stapana animalelor. Aceasta a declarat ca nu va pastra decat patru pui, pentru expozitiile canine, in timp ce restul patrupedelor vor fi vandute contra sumei de 1.000 de euro exemplarul.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.