Detinutii au folosit metode ingenioase pentru a ascunde celularele si incarcatoarele: in pantofi, in pachetele de tigari sau in mancare, reusind, potrivit NewsIn, in unele cazuri sa iasa cu ele pe poarta inchisorii la punctele de lucru unde erau scos
Detinutii au folosit metode ingenioase pentru a ascunde celularele si incarcatoarele: in pantofi, in pachetele de tigari sau in mancare, reusind, potrivit NewsIn, in unele cazuri sa iasa cu ele pe poarta inchisorii la punctele de lucru unde erau scosi la munca. Directorul Penitenciarului de Maxima Siguranta Colibasi, procurorul Mihaela Focica, a declarat ca anul trecut au fost confiscate si 20 de grame de droguri, stupefiantele fiind aduse detinutilor la programul de vizita. Pentru siguranta gardienilor au fost achizitionate, in 2007, zece perechi de catuse, zece pulverizatoare lacrimogene, cagule, veste antiinjunghiere, casti de protectie si masti contra gazelor. (D.E.I.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.