Reprezentantii Yahoo Inc au confirmat, vineri, ca firma a primit o oferta nesolicitata de preluare din partea Microsoft si au anuntat ca vor lua in considerare posibilitatea de a accepta oferta, in valoare de 44,6 miliarde dolari, consemneaza Reuters
Reprezentantii Yahoo Inc au confirmat, vineri, ca firma a primit o oferta nesolicitata de preluare din partea Microsoft si au anuntat ca vor lua in considerare posibilitatea de a accepta oferta, in valoare de 44,6 miliarde dolari, consemneaza Reuters.
Yahoo a aratat, intr-un comunicat, ca boardul companiei va evalua propunerea "cu atentie si promptitudine, in contextul planurilor strategice ale Yahoo si va lua cea mai buna decizie pentru a creste valoare pe termen lung pentru actionari".
Microsoft a anuntat, vineri, ca face o oferta de preluare a Yahoo Inc, in numerar si in actiuni, in valoare de 44,6 miliarde dolari, consemneaza Reuters.
Microsoft a aratat ca a oferit pentru Yahoo 31 dolari/actiune, cu 62% mai mult peste cotatia actiunilor companiei la inchiderea sedintei de tranzactionare de joi de pe piata Nasdaq.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.