Grijuliu. Vladut nu vrea ca atunci cand prietena lui Andreea (foto, langa el) il va vizita, sa-l gaseasca intr-o camera de hotel Nehotarat. Fotbalistul echipei Auxerre a vizitat deja un apartament, dar a luat in calcul si alte oferte Debutul lui Vla
Grijuliu. Vladut nu vrea ca atunci cand prietena lui Andreea (foto, langa el) il va vizita, sa-l gaseasca intr-o camera de hotel Nehotarat. Fotbalistul echipei Auxerre a vizitat deja un apartament, dar a luat in calcul si alte oferte Debutul lui Vladut la Auxerre nu s-a petrecut intr-o zi fasta pentru noua lui echipa. Aceasta, cu fotbalistul roman integralist, a fost invinsa cu 3-0 de catre Bastia. "Nu-i un capat de tara". Sunt vorbele lui Vladut Munteanu, cel care, saptamana aceasta, are, inca o data, de alergat. Nu pe teren, ci prin oras, pentru ca este in cautarea unei locuinte. Ieri, a vizitat un apartament, i-a placut, dar nu a batut palma cu proprietarul. "E foarte dragut, imi place, dar vreau sa mai vad cateva", spune fotbalistul. Marturiseste apoi ca nu e innebunit ca noua lui locuinta sa arate "beton": "Nu caut ceva deosebit, ca doar e vorba de trei luni, cand imi expira imprumutul". Chiria ii va fi platita, conform intelegerii, atunci cand au fost semnate actele transferului, de catre club. Fotbalistul si-a petrecut ziua de ieri in camera de hotel, unde a butonat la greu telecomanda. S-a oprit pe un canal frantuzesc si a incercat sa desluseasca subiectul emisiunii dupa gesturile celor de pe "sticla". Vizitarea orasului a amanat-o din doua motive: "N-am avut timp, fiind in cantonament, dar e si foarte frig, aici, numai vreme de plimbat nu este".


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.