Toata lumea este oripilata de scenele de violenta din scoli. Se fac rapoarte peste rapoarte, se iau masuri de paza si protectie politieneasca, se reclama unii pe altii, dar actele de violenta continua sa se manifeste in buna pace. Toata lumea matura
Toata lumea este oripilata de scenele de violenta din scoli. Se fac rapoarte peste rapoarte, se iau masuri de paza si protectie politieneasca, se reclama unii pe altii, dar actele de violenta continua sa se manifeste in buna pace. Toata lumea matura isi aminteste ca pe timpul scolii generale si in primele clase de liceu nu trecea nici o recreatie, mai ales pauza mare, fara ca vreun elev sa nu se injure, sa se bruscheze, chiar sa se bata, fara ca sa sparga un colt de tabla sau sa rupa usa sau banca. Numai ca toate acestea nu se intamplau peste tot si faptele nu aveau totusi o intensitate si o frecventa ca acum. Ei bine, in toata aceasta tevatura, toata lumea da vina pe scoala si pe lipsa instituirii unei discipline. In opinia noastra, principala cauza, mai exact cine poarta vina, o constituie, daca va place sau nu adevarul, parintii.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.