Vamesii unguri ii controleaza la sange pe romanii si bulgarii care trec prin punctul de trecere a frontierei de la Nadlac, sperand sa obtina mita. Eugen Terteleac, presedintele Asociatiei Romanilor din Italia (ARI), a denuntat un abuz la care a fost
Vamesii unguri ii controleaza la sange pe romanii si bulgarii care trec prin punctul de trecere a frontierei de la Nadlac, sperand sa obtina mita. Eugen Terteleac, presedintele Asociatiei Romanilor din Italia (ARI), a denuntat un abuz la care a fost supus. „Sambata dimineata, la ora sapte, la punctul Nadlac mi s-au cerut o serie de documente ale camionului - diagramele din urma, pe 28 de zile. Le-am predat unui vames. Dupa un sfert de ora, a venit un alt vames care mi-a cerut din nou documentele“, ne-a declarat ieri Terteleac. Al doilea vames l-a abordat i-a transmis ca vamesul caruia spune ca i-a inmanat actele nu mai este in tura.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.