Ruptura. Conducerea televiziunii publice nu a aprobat deplasarea la meciul amical al Romaniei, in schimb a trimis "echipa" la Italia - Portugalia Pierderea drepturilor de televizare a meciurilor echipei nationale a Romaniei a indemnat conducerea TVR
Ruptura. Conducerea televiziunii publice nu a aprobat deplasarea la meciul amical al Romaniei, in schimb a trimis "echipa" la Italia - Portugalia Pierderea drepturilor de televizare a meciurilor echipei nationale a Romaniei a indemnat conducerea TVR sa mai taie "macaroana". Microbistii obisnuiti cu interviuri inainte de partida, dupa meci, cu pareri de la fata locului, vor avea acum parte doar de jocul propriu-zis. Pentru amicalul de la Tel Aviv nu va face deplasarea decat comentatorul partidei, dar telespectatorii vor putea vedea interviuri de la partida Italia - Portugalia, de la Zurich. La primul meci dupa ce au pierdut drepturile de transmisie pentru partidele din preliminariile CM 2010, "tvr-risti" nu au mai vrut sa bage bani. Nu este prima oara cand se intampla, in acest an, sa nu se aprobe deplasari, semn ca nu s-au recuperat banii pierduti pe vremea ultimei conduceri de la TVR. Ciudat este ca s-au gasit bani pentru meciul Italia - Portugalia (e drept, "macaronarii" sunt in grupa cu "tricolorii" la Euro), iar pentru Mutu nu mai este interes. Pentru a exemplifica, la toate meciurile Romaniei din ultimii ani, TVR trimitea o "armata" de oameni, fara a se pune vreodata problema costurilor. Poate ca in cazul in care Ionut Lupescu nu ar fi dat meciurile de calificare catre Antena 1... Dar asta este doar o presupunere.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.