Se redeschide cazinoul din Constanta. Primaria Constanta a finalizat procedurile de concesionare a Cazinoului de pe faleza din oras, construit in 1909, care urmeaza sa fie restaurat de o firma israeliana si sa fie introdus in circuitul cazinou

Se redeschide cazinoul din Constanta. Primaria Constanta a finalizat procedurile de concesionare a Cazinoului de pe faleza din oras, construit in 1909, care urmeaza sa fie restaurat de o firma israeliana si sa fie introdus in circuitul cazinourilor internationale. Primarul Radu Mazare a declarat, ieri, ca firma "Queen" va investi noua milioane de euro in proiect.

Retinuti pentru trafic de persoane. Doua persoane implicate in traficarea de persoane, inclusiv minori, au fost arestate, ieri, printr-o sentinta a Tribunalului Cluj. Cei doi barbati au racolat, in decursul anului trecut, nu mai putin de zece tinere de pe raza judetului, pe care le obligau sa se prostitueze. Mai bine de jumatate dintre fete erau minore si au fost vandute in Austria.

Laborator ilegal de alcool inchis de politisti. O retea criminala care se ocupa cu producerea si comercializarea ilegala de alcool a fost anihilata de procurorii din Targu Mures. Politistii au descoperit in locuinta capului retelei peste 1.400 de alcool etilic si instalatii de distilat. Inca patru locuinte, apartinand rudelor acestuia, au fost verificate si s-au descoperit cantitati impresionante de alcool.

Rafuiala in stil "Demolition Man". Soferul unui camion si-a facut praf propriul imobil din Targu Ocna, in care locuiesc 40 de chiriasi. Oamenii spun ca la mijloc este o rafuiala mai veche intre ei si proprietar, care a incercat si in trecut sa-i evacueze cu forta. "Demolatorul" s-a ales cu dosar penal pentru distrugere, chiar daca sustine ca e vorba de un simplu accident.

Au furat o sonda. Jandarmii braileni au surprins, ieri dimineata, trei barbati din comuna Plopu in timp ce transportau mai multe piese componente ale unei instalatii de foraj petrolier. Acestia demontasera sonda in mai multe bucati si se pregateau sa le incarce in caruta.

Si-a taiat penisul de dorul nevestei. Un batran din satul bihorean Lorau si-a sectionat penisul, chinuit de un acces de nostalgie dupa sotia decedata. Traian Popa, de 78 de ani, a ajuns joi seara la Spitalul Judetean Oradea. Medicii i-au cusut organul afectat si l-au trimis ieri la Clinica de Psihiatrie, pentru un consult de specialitate.

Pirat de CD-uri, la inchisoare. Un brasovean risca intre 1 si 5 ani de inchisoare pentru ca a vandut CD-uri piratate. Oferta era publicata pe site, doritorii trimiteau comenzi la o casuta postala, iar Nicolae Barbat le trimitea produsele prin posta. Politistii au intrat cu mandat de perchezitie in "casa de discuri" de acasa, iar falsificatorul s-a ales cu dosar penal.

Pensii mai mici pentru femei. Pensiile femeilor ar putea fi mai mici cu 20%, dupa contributia la sistemul de pensii obligatorii. Potrivit Centrului "Parteneriat pentru Egalitate", femeile pot trai mai mult, iar contributia acumulata se imparte la o perioada mai mare de timp.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.