Celebrul rapper Puya, pe numele real Dragos Gardescu, s-a inscris in Partidul Verzilor, unde, incepand de ieri, conduce organizatia de tineret. Cum ecologistii sus pomeniti se afla in negocieri avansate cu PSD pentru o constructie politica, s-ar put
Celebrul rapper Puya, pe numele real Dragos Gardescu, s-a inscris in Partidul Verzilor, unde, incepand de ieri, conduce organizatia de tineret. Cum ecologistii sus pomeniti se afla in negocieri avansate cu PSD pentru o constructie politica, s-ar putea ca solistul sa ajunga in curand coleg cu Nastase si Geoana. Puya este unul dintre cei doi membri ai trupei La Familia, specializata in muzica "de cartier" cu mesaj, vorbind despre problemele tinerilor saraci, asa cum au fost candva si membrii formatiei. Acum cinci ani, in timpul regimului PSD, Sisu, celalalt membru al trupei, a fost arestat pentru consum de droguri si condamnat la 3 ani de inchisoare.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.