Nepotul cel mare al reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii, printul William, intentioneaza sa lucreze ca ziarist. Cel putin asa sustine cotidianul "The Guardian", care scrie ca printul, in varsta de 25 de ani, vrea sa lucreze, timp de un an, in r
Nepotul cel mare al reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii, printul William, intentioneaza sa lucreze ca ziarist. Cel putin asa sustine cotidianul "The Guardian", care scrie ca printul, in varsta de 25 de ani, vrea sa lucreze, timp de un an, in redactia unui mare cotidian. "William vrea sa capete experienta profesionala din cat mai multe domenii, de aceea este interesat de presa. Insa, nu vrea sub nicio forma sa ajunga in redactia unui tabloid, pentru ca sufera inca de pe urma faptului ca mama sa, Lady Di, a fost mereu hartuita de paparazzi de la presa de scandal", a dezvaluit un apropiat al lui William. Printul isi doreste sa lucreze in redactia publicatiilor "The Times" sau "The Daily Telegraph", unde se pare ca va semna cu numele "William Wales". "William ia in calcul si posibilitatea de a fi reporter si de a face investigatii pe teren. Nu-si doreste sa stea numai in redactie, ci chiar sa scrie despre lucruri verificate de el insusi", au spus surse din anturajul printului britanic.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.