Antoaneta Mandrescu, primarita din Comana, judetul Constanta, nu-si va mai lua salariul intreg pana ce o firma de telefonie nu-si va recupera creantele pe care aceasta le are, dupa ce a vorbit la mobil fara sa tina cont ca nu va putea plati. Primari
Antoaneta Mandrescu, primarita din Comana, judetul Constanta, nu-si va mai lua salariul intreg pana ce o firma de telefonie nu-si va recupera creantele pe care aceasta le are, dupa ce a vorbit la mobil fara sa tina cont ca nu va putea plati. Primarita, cunoscuta printre apropiati ca o mare vorbitoare la telefon, are de inapoiat 10.000 de lei, printr-o decizie a Judecatoriei Mangalia. Antoaneta Mandrescu sustine, insa, ca nu a primit inca nicio decizie judecatoreasca. Se pare ca telefoanele nu-i poarta deloc noroc femeii, care a fost verificata in trecut si de inspectorii de la Finante, dupa ce subalternii ei s-au plans ca vorbeste non-stop la telefoanele fixe si mobile.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.