Tariceanu a obtinut deja acceptul de principiu al liderilor partidelor parlamentare asupra datei alegerilor locale - 25 mai - chiar inainte de convocarea consultarii anuntate pentru aceasta saptamana la Palatul Victoria. Decizia finala se anunta dup
Tariceanu a obtinut deja acceptul de principiu al liderilor partidelor parlamentare asupra datei alegerilor locale - 25 mai - chiar inainte de convocarea consultarii anuntate pentru aceasta saptamana la Palatul Victoria. Decizia finala se anunta dupa discutia premierului cu partidele. Oficial, Guvernul are timp pana pe 20 februarie sa decida cand organizeaza scrutinul pentru locale.
Liberalii sunt optimisti in privinta scorului pe care l-ar putea obtine la alegerile locale. Vicepresedintele PNL Ludovic Orban estimeaza ca dupa locale liberalii vor avea cu 30 la suta mai multi primari in capitalele de judet.

PNL merge pe mana lui Fenechiu si Vosganian
Potrivit unor surse din PNL, citate de Mediafax, premierul ar fi invocat, la ultima sedinta a conducerii partidului, notorietatea lui Varujan Vosganian pentru a fi propus ca posibil candidat la Primaria Iasi, dar ministrul nu a parut incantat de oferta. Un alt nume vehiculat pentru acest municipiu este cel al deputatului Relu Fenechiu.

Bocil sustine pe Tariceanu
Liderul PD-L Emil Boc a declarat la Poiana Brasov ca 25 mai si 8 iunie (ca data pentru al doilea tur de scrutin) sunt „perfecte“ pentru desfasurarea alegerilor locale.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.