Magda Ursu Nicolasa este o pisica din Peru care iubeste apa si nu pierde nicio partida de surf alaturi de stapanul ei, Domingo Pianezzi. Acesta spune ca a descoperit pasiunea pisicii pentru acest sport cand a dus-o prima data pe plaja San Bartolo di
Magda Ursu Nicolasa este o pisica din Peru care iubeste apa si nu pierde nicio partida de surf alaturi de stapanul ei, Domingo Pianezzi. Acesta spune ca a descoperit pasiunea pisicii pentru acest sport cand a dus-o prima data pe plaja San Bartolo din Lima, iar pisica s-a urcat de buna voie pe placa lui de surf. "Am plecat cu ea in larg si am fost surprins sa constat ca a rezistat cu stoicism in lupta cu valurile, tinandu-se cu gherutele bine infipte pe placa", a declarat Domingo, stapanul felinei. "Acum vine mereu cu mine pe plaja si e nelipsita de pe placa de surf", a mai spus el. "Sunt socat de pasiunea Nicolasei, mai ales ca e bine stiut ca pisicutele nu suporta apa. Cred ca pisica mea este exemplul clar ca nu este deloc asa", s-a laudat peruanul.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.