Incitant. Fostul iepuras "Playboy" va aparea complet goala, calare pe o motocicleta, intr-un spectacol la Paris Voluptuoasa actrita Pamela Anderson va fi protagonista unui show erotic pe care il va sustine la unul dintre cele mai cunoscute teatre de
Incitant. Fostul iepuras "Playboy" va aparea complet goala, calare pe o motocicleta, intr-un spectacol la Paris Voluptuoasa actrita Pamela Anderson va fi protagonista unui show erotic pe care il va sustine la unul dintre cele mai cunoscute teatre de revista din lume, Crazy Horse din Paris. Vedeta va aparea intr-o serie de spectacole special organizata pentru Sfantul Valentin, "Ziua Indragostitilor", spre deliciul fanilor sai din intreaga lume. In show-ul de la renumitul teatru francez, Pamela va aparea complet goala, dansand intr-un numar de striptease alaturi de o motocicleta marca Harley-Davidson. Anuntul a fost facut chiar de conducerea teatrului Crazy Horse, pe scena caruia au mai aparut celebritati precum Dita von Teese, fosta sotie a rockerului Marylin Manson, si actrita Arielle Dombasle. Increzatoare in talentul ei Pamela Anderson va sustine patru spectacole de striptease pe scena teatrului parizian. "Am acceptat imediat propunerea, pentru ca este una dintre cele mai mari provocari din viata mea. Sunt sigura ca show-ul oferit de mine va fi cu adevarat incendiar", a declarat Pamela Anderson. "Stiu ca sunt o femeie sexy si nu vad de ce nu le-as face fanilor o adevarata surpriza, chiar de "Ziua Indragostitilor". Imi place la nebunie sa dansez la bara si cat mai senzual si chiar cred ca am talent pentru asta. In plus, voi aparea pe scena cu o motocicleta, ceea ce va face spectacolul sa fie si mai plin de erotism", a adaugat fostul iepuras "Playboy", cunoscut pentru nonconformismul sau.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.