Din cauza aglomeratiei, o parte dintre pacientii Spitalului Clinic de Urgenta Brasov sunt nevoiti sa doarma pe paturi improvizate din usi si scaune, pe bancute acoperite cu cearceafuri sau chiar pe targi. Situatia este cu atat mai grava, cu cat actu
Din cauza aglomeratiei, o parte dintre pacientii Spitalului Clinic de Urgenta Brasov sunt nevoiti sa doarma pe paturi improvizate din usi si scaune, pe bancute acoperite cu cearceafuri sau chiar pe targi. Situatia este cu atat mai grava, cu cat actualul manager Mariana Rusu a redus, anul trecut, cu 226 numarul paturilor, pe motiv ca sunt prea multe. Dupa ce decizia a fost luata, personalul spitalului a fost nevoit sa gaseasca solutii de compromis pentru a putea acorda asistenta medicala tuturor bolnavilor internati, deoarece nu ii puteau trimite acasa. Desi fotografiile facute la fata locului sunt concludente, Rusu neaga ferm ca in spitalul condus de ea ar exista asa ceva. "Eu am controlat, vineri, saloanele si nu am vazut o astfel de situatie", sustine managerul.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.