Turnee. Vedeta lui L.A. Galaxy va strabate peste 40.000 de kilometri pentru a-l convinge pe Fabio Capello ca e apt de echipa nationala David Beckham se va lansa intr-o adevarata odisee pentru a prinde selectia cu numarul 100 de la reprezentativa Ang
Turnee. Vedeta lui L.A. Galaxy va strabate peste 40.000 de kilometri pentru a-l convinge pe Fabio Capello ca e apt de echipa nationala David Beckham se va lansa intr-o adevarata odisee pentru a prinde selectia cu numarul 100 de la reprezentativa Angliei. Intrucat Fabio Capello tocmai l-a refuzat pentru amicalul cu Elvetia de miercuri, mijlocasul tine cu tot dinadinsul sa fie in forma pentru jocul cu Franta, de pe 26 martie. Sansa lui "Becks" e data de turneele amicale pe care L.A. Galaxy le va sustine in urmatoarea perioada. Programul fotbalistului englez va fi unul monumental de incarcat cu "afisari" si meciuri prin Asia si America. Patronii gruparii americane au decis sa mai mulga putin "vacuta Beckham", aranjand primele partide in Hawaii. Acolo, echipa se va deplasa pentru Campionatul Pan Pacific si va sustine doua partide, prima dintre ele cu japonezii de la Gamba Osaka. Apoi, Beckham si compania se vor imbarca in avionul de Coreea de Sud pentru un amical cu FC Seul (1 februarie), iar peste patru zile vor fi prezenti in Shanghai, la partida vedeta impotriva unei echipe de staruri din China. Si plimbarea pe Glob nu se termina aici. "Galacticii" americani il vor "cara" pe Beckham si pe la Dallas, la un joc de caritate. Daca tragem linie, "Becks" vor parcurge o distanta de 35.000 de kilometri. In final, in cazul in care cele cinci partide il vor multumi pe Capello, atunci starul englez ar trebui sa treaca si Oceanul Atlantic, pentru reunirea lotului de la Londra si confruntarea de la Paris. Asta l-ar aduce pe David, in acel moment, in situtia de a fi facut un ocol al Pamantului intr-o luna.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.