MasterCard Europe (MCE), divizia europeana a MasterCard Incorporated, a afisat o crestere cu 18,4% a volumului de operatiuni calculat in dolari, in al patrulea trimestru din 2007, conform unui comunicat emis de companie. MasterCard Europe a anuntat,
MasterCard Europe (MCE), divizia europeana a MasterCard Incorporated, a afisat o crestere cu 18,4% a volumului de operatiuni calculat in dolari, in al patrulea trimestru din 2007, conform unui comunicat emis de companie. MasterCard Europe a anuntat, de asemenea, o crestere de 15,4% a numarului de achizitii efectuate prin carduri, de 12,3% a tranzactiilor in numerar si de 17,6% a numarului de noi carduri emise fata de aceeasi perioada din 2006. La data de 31 decembrie 2007, numarul cardurilor MasterCard se ridica la 178 milioane (fara a lua in calcul cardurile Maestro si Cirrus).


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.