Mai multe persoane au ajuns aseara la Unitatea de Primiri Urgente a Spitalului Judetean din Craiova, in urma unui scandal de proportii izbucnit in strada, chiar langa sediul Curtii de Apel. Potrivit politistilor craioveni, in conflictul in care au
Mai multe persoane au ajuns aseara la Unitatea de Primiri Urgente a Spitalului Judetean din Craiova, in urma unui scandal de proportii izbucnit in strada, chiar langa sediul Curtii de Apel. Potrivit politistilor craioveni, in conflictul in care au fost implicate 14-15 persoane, inarmate cu bate, sabii si topoare, au fost trase mai multe focuri de arma, iar o masina a fost distrusa cu bate de baseball.
Medicii au declarat ca cinci persoane au ajuns la Urgente, cu plagi taiate, dintre acestea doua necesitand internarea. "Intr-adevar, Politia a fost sesizata si a intervenit pentru aplanarea unei altercatii care a avut loc in zona centrala a orasului. In incident au fost implicate aproximativ 14-15 persoane, iar doua persoane au ajuns cu vatamari corporale la Spitalul Clinic de Urgente Craiova. Pe parcursul cercetarilor se va stabili cu certitudine ce obiecte sau ce arme s-au folosit. Din primele cercetari se pare ca acest eveniment a pornit de la o neintelegere avuta in urma cu o zi la un bar din Craiova, cand unui barbat nu i s-a permis accesul in localul respectiv", a declarat purtatorul de cuvant al IPJ Dolj, subcomisar Maria Vasile. Potrivit Antena 3, in altercatie ar fi fost implicate peste 40 de persoane. Astfel, cinci persoane aflate in doua autoturisme ar fi fost urmarite de alte sase-sapte masini, in care se aflau aproximativ 40 de romi. In fata Curtii de Apel Craiova, cele 40 de persoane ar fi sarit la bataie, cu bate si cu topoare, din altercatie rezultand cinci victime si o masina distrusa. Mai multi martori ai incidentului au sustinut ca in incaierare au fost trase mai multe focuri de arma. De asemenea, printre victime s-ar numara un om de afaceri si fiul unui judecator din Craiova, sustine Antena 3. Politistii craioveni au precizat ca toate persoanele implicate in altercatie au fost identificate dar ca, deocamdata, nici una nu a fost gasita. Totodata, pentru evitarea unor noi incidente, mai multe echipaje de Politie si ale Jandarmeriei au fost trimise aseara la Spitalul Judetean de Urgenta, unde se adunasera peste 30 de tineri, cunoscuti ai victimelor. In ultimele luni, la Craiova au avut loc mai multe scandaluri izbucnite in strada, intre grupari de romi sau membri ai lumii interlope. Au fost retinute si arestate mai multe persoane si au fost facute perchezitii la locuintele celor implicati in conflicte, fiind confiscate bate, sabii, cutite, topoare si arme de foc detinute fara autorizatie.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.