Ghinion. Pentru ca avea temperatura 40, artistul a fost tinut la poarta maternitatii, in timp ce sotia lui ii aducea pe lume fetita In cursul diminetii de ieri, Andreea, sotia lui Mihai Margineanu, a adus pe lume o fetita de nota zece. Micuta s-a na
Ghinion. Pentru ca avea temperatura 40, artistul a fost tinut la poarta maternitatii, in timp ce sotia lui ii aducea pe lume fetita In cursul diminetii de ieri, Andreea, sotia lui Mihai Margineanu, a adus pe lume o fetita de nota zece. Micuta s-a nascut pe cale naturala, la maternitatea Spitalului Municipal. Din nefericire, desi astepta mai mult decat orice sa-si vada fiica, artistului i-a fost interzis sa intre in spital din cauza starii precare de sanatate. Cuprins de gripa, cu temperatura 40, Margineanu a ramas lipit de poarta institutiei asteptand vesti de la cadrele medicale. In jurul pranzului, artistul a devenit tatic pentru a doua oara. Mihai si Andreea mai au un baietel, Tudor, de aproape doi ani, care a fost nevoit si el sa se mute la bunici pentru a nu intra in contact cu tatal sau. Pe perioada sarcinii, proaspetii parinti s-au gandit la un nume pentru fetita lor, iar ultima varianta a fost Andra. Trebuie sa-si caute cazare Conform recomandarilor medicilor, Margineanu nu-si poate vedea fetita nici in urmatoarele cateva zile. In cazul in care Andreea si Andra vor fi externate inainte ca starea lui sa se imbunatateasca, artistul va fi nevoit sa-si faca bagajul si sa-si caute cazare. O raceala atat de puternica ar fi extrem de periculoasa pentru micuta abia nascuta.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.