Vestea constructiei primului circuit Grand Prix One din Romania i-a pus pe jar pe locuitorii din Snagov, Tancabesti, Vladiceasca, Ghermanesti si Ciofliceni. Aproape cinci mii de persoane au fost asteptate, ieri, la referendum pentru a-si da acordul
Vestea constructiei primului circuit Grand Prix One din Romania i-a pus pe jar pe locuitorii din Snagov, Tancabesti, Vladiceasca, Ghermanesti si Ciofliceni. Aproape cinci mii de persoane au fost asteptate, ieri, la referendum pentru a-si da acordul privind transformarea unei parti a islazului comunal intr-o pista automobilistica si un complex comercial. "Islazul este proprietatea cetatenilor, iar pentru a se construi pe cele 56 de hectare este nevoie de acordul lor. In prezent, pentru ca efectivele de animale sunt foarte mici, islazul aproape ca nici nu mai este folosit pentru pasunat", ne-a declarat secretarul Primariei Snagov, Nicolae Dima. Pentru ca proiectul automobilistic sa prinda contur este nevoie de votul a jumatate plus unu dintre alegatori.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.