Autoritatile ar putea fi obligate sa modifice contractul de privatizare a Automobile Craiova - vanzare anchetata de catre Comisia Europeana - la solicitarea Bruxelles-ului. Schimbarile nu vor duce, insa, la rezilierea contractului de vanzare a fabri
Autoritatile ar putea fi obligate sa modifice contractul de privatizare a Automobile Craiova - vanzare anchetata de catre Comisia Europeana - la solicitarea Bruxelles-ului. Schimbarile nu vor duce, insa, la rezilierea contractului de vanzare a fabricii catre grupul Ford, cel putin asa crede Teodor Atanasiu, presedintele Autoritatii pentru Valorificarea Activelor Statului (AVAS). Printre posibilele modificari enumerate de catre seful AVAS se numara schimbarea unor articole din contractul de privatizare. „Totodata, ei (n.r. - oficialii europeni) pot sa considere ca unele dintre prevederi pot conduce la ideea ca ar putea fi un ajutor de stat si ca sa nu fie ajutor de stat ar trebui marit pretul cutare cu atat“, a declarat seful AVAS, citat de Mediafax. Verdictul CE pe marginea acestei tranzactii urmeaza sa fie dat in termen de o luna, astfel incat contractul sa intre in vigoare imediat ce legea va fi aprobata in Parlament.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.