Contrast. Indragostiti pana in varful urechilor in viata de zi cu zi, cei doi actori din serialul "Cu un pas inainte" vor fi rivali pe ringul de dans Producatorii mega-show-ului "Dansez pentru tine" au reusit sa puna la punct lista vedetelor care vo
Contrast. Indragostiti pana in varful urechilor in viata de zi cu zi, cei doi actori din serialul "Cu un pas inainte" vor fi rivali pe ringul de dans Producatorii mega-show-ului "Dansez pentru tine" au reusit sa puna la punct lista vedetelor care vor intra, pe 7 martie, in "competitia visurilor". Cele mai bune opt perechi de pana acum vor intra in ringul de dans unde va avea loc o lupta acerba. Alex Velea si Cristina Stoicescu, Andreea Balan si Petrisor Ruge, Cristina Rus si Bogdan Negrea, Andra si Cornel Ogrean, CRBL si Mirela Tiron, Delia si Ionut vor uita de prietenia ce ii leaga si se vor infrunta in pasi de dans. Surpriza celui de-al cincilea sezon "Dansez pentru tine" o reprezinta rivalitatea dintre Laura Cosoi si Smiley. Desi, in realitate, sunt indragostiti pana peste cap si nu suporta sa petreaca nicio clipa separati, timp de sapte saptamani, cat va dura competitia, vor fi in "razboi". Laura cu Bogdan Boanta si Smiley cu Adriela Morar se vor duela pentru marele premiu, fara menajamente.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.