Cei doi au fost surprinsi in ipostaze intime in Paris, de mai multe ori, in cursul saptamanii trecute. Surse apropiate celor doi spun ca Minogue a fost de acord sa se impace cu Martinez, cu conditia sa incerce sa aiba impreuna un copil.

Cei doi au fost surprinsi in ipostaze intime in Paris, de mai multe ori, in cursul saptamanii trecute. Surse apropiate celor doi spun ca Minogue a fost de acord sa se impace cu Martinez, cu conditia sa incerce sa aiba impreuna un copil. "Ollie (Olivier Martinez, n.red.) a fost de acord cu un copil. Acest lucru a afectat relatia lor in trecut. Amandoi au fost singuri in cursul ultimului an si Kylie si-a dat seama ca nu a mai gasit pe nimeni care sa-i semene", a declarat o sursa apropiata cantaretei pentru publicatia britanica Daily Mail. "Ollie i-a spus ca este pregatit sa-si intemeieze o familie, sa se casatoreasca, sa se aseze la casa lui", a mai spus sursa. "Au decis ca, daca nu reusesc sa aiba un copil intr-un an, sa adopte", a adaugat sursa.
Kylie, in varsta de 39 de ani, si Olivier, in varsta de 42 de ani, au ramas prieteni dupa ce relatia lor de patru ani a luat sfarsit, in februarie 2007, in urma unor speculatii ca acesta ar fi inselat-o. Cei doi s-au despartit la putina vreme dupa ce Kylie a aflat ca s-a vindecat de cancer. Olivier a fost acuzat ca a inselat-o pe cantareata dupa ce a fost fotografiat in compania top modelului israelian Sarai Givati, desi Kylie a negat faptul ca fostul ei iubit i-a fost infidel. De la despartire, Olivier a fost asociat cu mai multe femei frumoase, printre care se numara top modelul spaniol Goya Toledo, in timp ce despre Kylie s-a scris ca ar avea o relatie cu regizorul Alexander Dahm. Cantareata a negat, spunand ca "ar fi imoral" sa aiba o relatie cu un barbat casatorit.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.