CNSAS-ul s-a nascut greu si a murit rapid. Judecatorii Curtii Constitutionale, majoritatea fosti oameni politici cunoscuti, chiar fosti ministri ai justitiei chioare romanesti, au constatat dupa 9 ani ca CNSAS-ul este in afara legii-mame a statului.
CNSAS-ul s-a nascut greu si a murit rapid. Judecatorii Curtii Constitutionale, majoritatea fosti oameni politici cunoscuti, chiar fosti ministri ai justitiei chioare romanesti, au constatat dupa 9 ani ca CNSAS-ul este in afara legii-mame a statului. In consecinta, toti cei care au primit decizie de politie politica, adica, pe intelesul tuturor - turnatori jegosi, delatori imputiti, slugi comuniste, potai securiste - se pot considera nedreptatiti.

Si cum si-ar putea repara otrepele onoarea, daca nu apeland la aceeasi justitie romaneasca, orfana in prezent, dar gazduita temporar intr-un dormitor de companie al lui Teodor Melescanu? Sigur ca da, turnatorul de odinioara se duce sa mai toarne o data, de aceasta data la tribunal. Va turna statul roman ca l-a nedreptatit, ca l-a tavalit prin noroiul zilnic al ziarelor, ca i-au plans copiii acasa cand au vazut la televizor documentele scrise de mana lui taticu, dar semnate cu numele dat de nea Nicu. Acele documente in care taticul, om politic important acum, democrat de la vipusca pana la maduva oaselor, informa S ecuritatea despre ce uneltea impotriva statului comunist fratele sau, cumnatul sau, prietenul sau...

Asa cum stim justitia de la noi, sentinta va fi una dreapta, evident. Turnatorul dovedit de CNSAS va primi despagubiri serioase din partea statului roman, sa aiba si fetele lui ce sa manance... Adica va primi bani din impozitele pe care le platim toti - de la mine, de la tine, de la rudele tale pensionare, va primi bani chiar si de la muribunzii din spitale. Turnatorul dovedit de CNSAS va primi bani si din impozitele platite de judecatorii Curtii Constitutionale. Culmea-culmilor, turnatorul va primi bani si de la cel pe care l-a parat la Securitate!


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.