Dupa despartirea de Elena Basescu, fiul lui Hrebenciuc, Andrei, isi cauta rapid o "inlocuitoare", operatiune in care e ajutat de Lucian, nepotul lui Gigi Becali. Lucru interesant, daca ne gandim ca "batranii" lor, adica Viorel Hrebenciuc si finantat
Dupa despartirea de Elena Basescu, fiul lui Hrebenciuc, Andrei, isi cauta rapid o "inlocuitoare", operatiune in care e ajutat de Lucian, nepotul lui Gigi Becali. Lucru interesant, daca ne gandim ca "batranii" lor, adica Viorel Hrebenciuc si finantatorul Stelei au rupt-o, nu e clar de ce, definitiv, zilele trecute, anuntul fiind chiar facut public de Becali, la un post TV. In consecinta, in ultima vreme, Hrebe Jr. vine tot mai des in clubul Bamboo, cum s-a intamplat si sambata seara, insotit de amicul sau, si petrece ore bune mancand, band, distrandu-se si, mai ales, stand cu ochii in patru in cautarea celei care ii va putea umple golul lasat in inima de Elena. Si care nu e musai sa fie vreo celebritate, dovada faptul ca, sambata, Andrei nu prea a avut ochi pentru frumoasele Gabriela Cristea si Ilinca Vandici, aflate la cateva mese distanta.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.