Relatie. Fotbalistul lui Poli Timisoara are o iubita prezentatoare de televiziune Golgheterul campionatului, Gigel Bucur, 28 de ani, are o iubita noua. Silvia Staia, cu doar cateva luni mai tanara, este una din cele mai cunoscute prezentatoare de te
Relatie. Fotbalistul lui Poli Timisoara are o iubita prezentatoare de televiziune Golgheterul campionatului, Gigel Bucur, 28 de ani, are o iubita noua. Silvia Staia, cu doar cateva luni mai tanara, este una din cele mai cunoscute prezentatoare de televiziune din Timisoara. Ea are o emisiune saptamanala de divertisment, la o televiziune locala, in care prezinta tot ce e nou prin cluburi. Apropiati ai prezentatoarei spun ca acestia s-au cunoscut chiar intr-o asemenea locatie, intr-un separeu, unde domnisoara cea sexy facea un reportaj, iar Gigel petrecea de zor. El a invitat-o in oras si asa au ajuns sa aiba o relatie. Silvia il admira pe Mircea Badea, doreste sa faca un interviu cu Mihaela Radulescu, care-i e idol. Vrea un sot bogat, celebru, frumos, destept si haios, ravneste la un BMW 318i si la o casa cu piscina. Silvia neaga Prezentatoarea spune ca nu l-a vazut in viata ei, in realitate, pe Gigel Bucur, insa de nenumarate ori, aceasta il asteapta chiar si dupa meciurile de campionat si pleaca impreuna cu el. "Care Gigel? Bucur? Nu l-am vazut in realitate niciodata. M-au mai intrebat si altii, dar le-am spus ca nu e adevarat", a declarat aceasta, sambata, cand se afla la redeschiderea unui club din oras. Faptele petrecute recent infirma cele spuse de jurnalista, la ultimul meci amical al lui Poli, pe teren propriu, inainte de plecarea in cantonamentul din Cipru, aceasta l-a asteptat pe Gigel la marginea terenului, plecand impreuna cu el, in vazul ziaristilor prezenti si ai fanilor lui Poli.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.