Monopolul rusesc al gazelor naturale, Gazprom, a devenit mult mai interesat de achizitia unei participatii din grupul TNK-BP, putand semna un acord in acest sens in a doua jumatate a anului, conform unor surse avizate, citate de Reuters, transmite Ne
Monopolul rusesc al gazelor naturale, Gazprom, a devenit mult mai interesat de achizitia unei participatii din grupul TNK-BP, putand semna un acord in acest sens in a doua jumatate a anului, conform unor surse avizate, citate de Reuters, transmite NewsIn. O astfel de tranzactie va marca o noua etapa a strategiei Kremlinului de a-si extinde controlul asupra industriei energetice ruse, care a alarmat marile companii petroliere din strainatate, insa nu le-a redus interesul investitional in Rusia, stat foarte bogat in resurse naturale. "Tranzactia va avea cu siguranta loc. Nu va fi semnat nimic mai devreme de luna iunie, insa vom afla ceva cu siguranta pana la sfarsitul verii", a declarat pentru Reuters o sursa din cadrul Gazprom.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.