Incredibil. O britanica provoaca pene de curent daca este stresata sau prea excitata Debbie Wolf, o englezoaica in varsta de 39 de ani, sufera de asa-zisul sindrom al "bruiajului iluminatului public" si poate, prin simpla sa prezenta, sa defecteze s
Incredibil. O britanica provoaca pene de curent daca este stresata sau prea excitata Debbie Wolf, o englezoaica in varsta de 39 de ani, sufera de asa-zisul sindrom al "bruiajului iluminatului public" si poate, prin simpla sa prezenta, sa defecteze sau sa opreasca toate corpurile de iluminat si obiectele electrocasnice. "Se intampla cand sunt stresata si ingrijorata, dar nu si cand sunt nervoasa. De asemenea, pot provoca un scurtcircuit daca sunt foarte excitata si simt nevoia acuta sa fac sex", a explicat femeia. Debbie sustine ca boala ei este extrem de neplacuta, costisitoare si greu de suportat pentru oamenii din jurul ei. "De multe ori, cand m-am intors acasa, am constatat ca decuplasem fara sa vreau frigiderul. L-am gasit dezghetat si bucataria plina de apa. De asemenea, consum bateriile de la telecomanda intr-o singura ora si intarzii de nenumarate ori la serviciu din cauza ca ceasurile mele nu merg niciodata bine. Intr-o seara am ars toate becurile de pe strada doar pentru ca am trecut pe langa ele, cu motocicleta, in drum spre casa. Vecinii au fost foarte suparati, dar din pacate nu exista remediu pentru boala mea", a mai spus Debbie.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.