Vrajitoarele spun ca pot vindeca boli fara leac, cum ar fi epilepsia, alcoolismul, impotenta, depresia si frica. De asemenea, ele sustin ca ii pot salva pe cei care au 'argintul viu>>.

Pot fi contactate la numere de telefon fix, mobil sau
Vrajitoarele spun ca pot vindeca boli fara leac, cum ar fi epilepsia, alcoolismul, impotenta, depresia si frica. De asemenea, ele sustin ca ii pot salva pe cei care au 'argintul viu>>.

Pot fi contactate la numere de telefon fix, mobil sau pe adresele de e-mail. Daca pana acum ceva vreme isi faceau reclama doar prin musterii, vrajitoarele moderne au site-uri si bloguri si raspund solicitarilor cat ai clipi. „Te pot ajuta cu harul meu divin chiar daca esti la capatul lumii! Puterea mea este benefica chiar si telefonic la orice distanta!“, ne marturiseste, pe site-ul personal, clarvazatoarea Paraschiva. Acelasi lucru il promite si vrajitoarea Gratiela, care da asigurari ca toate necazurile vor fi rezolvate telefonic numai pe baza numelui de botez si a datei de nastere. Potrivit paginii sale de internet, numerele de telefon la care poate fi contactata au tarif normal. Lista celor care pot apela la serviciile de consultanta online ale ghicitoarelor este aproape interminabila: persoanele carora li se intåmpla lucruri inexplicabile, care cred ca au fost parasite de noroc, cei care doresc sa intoarca persoana iubita, persoanele c u dezbinari familiale, declin in afaceri, care doresc sa-si cunoasca viitorul, cei cu probleme din farmece sau care doresc amulete purtatoare de noroc si aparatoare de rau. La acestea se adauga oamenii cu boli fara leac. In concluzie, acolo unde psihologia si medicina dau gres, vrajitoarele promit remedii sigure. Mai mult, acestea dau asigurari ca „rezultatele sunt garantate suta la suta“.

Ghicitoare cu puteri mostenite si diplome
Chiar daca, teoretic, femeile nu au nici un fel de pregatire, cei care apeleaza la serviciile lor sunt avertizati de la bun inceput: vrajitoria este o chestiune superioara, nu se poate invata, este un har divin care se mosteneste. In acest sens, fiecare mare vrajitoare este, invariabil, fiica altei mari vrajitoare, care a lasat mostenire puterile si talentul inaintasei. Astfel, un arbore genealogic cat mai stufos este cea mai buna reclama pentru practicantele de vrajitorii.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.