Cei mai cautati muncitori din Romania sunt necalificatii, in special drumarii si cei care vor sa lucreze la demolari. In evidentele Agentiei Nationale pentru Ocuparea Fortei de Munca (ANOFM) figureaza in prezent 20.105 locuri de munca vacante, cele
Cei mai cautati muncitori din Romania sunt necalificatii, in special drumarii si cei care vor sa lucreze la demolari. In evidentele Agentiei Nationale pentru Ocuparea Fortei de Munca (ANOFM) figureaza in prezent 20.105 locuri de munca vacante, cele mai multe pentru muncitorii fara calificare, dar si pentru inginerii constructori. Acestia din urma pot alege dintre cele peste 400 de oferte existente la nivel national. Pentru cei cu studii medii si profesionale, ANOFM ofera peste 19.000 de locuri de munca. Pe langa drumari si demolatori, mai sunt cautati croitorii, lacatusii-mecanici, dulgherii, agentii de paza, dar si soferii de autocamioane, fierar-betonistii, sudorii, tamplarii si zidarii. Cei interesati se pot adresa agentiilor teritoriale de ocupare a fortei de munca.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.