Membrii Asociatiei Brokerilor l-au reales pe Dan Paul in functia de presedinte al Asociatiei, pentru urmatorii doi ani. Acesta va ocupa in continuare si functia de vicepresedinte al BVB. "Piata de capital este importanta pentru Romania, iar o legisla
Membrii Asociatiei Brokerilor l-au reales pe Dan Paul in functia de presedinte al Asociatiei, pentru urmatorii doi ani. Acesta va ocupa in continuare si functia de vicepresedinte al BVB. "Piata de capital este importanta pentru Romania, iar o legislatie favorabila in acest domeniu, reducerea influentei factorului politic in constituirea si functionarea autoritatii de reglementare si supraveghere, reducerea costurilor de tranzactionare, restructurarea si reautorizarea pietei RASDAQ constituie primele mele prioritati in acest nou mandat", a declarat Dan Paul, intr-un comunicat.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.