Motorina Euro 4 a fost cotata la Bursa Romana de Marfuri la suma de  2.158 lei/tona, in ultima saptamana a lunii ianuarie, pe baza tranzactiilor desfasurate in ringul produselor petroliere, ne-a informat institutia printr-un comunicat. Astfel, c
Motorina Euro 4 a fost cotata la Bursa Romana de Marfuri la suma de 2.158 lei/tona, in ultima saptamana a lunii ianuarie, pe baza tranzactiilor desfasurate in ringul produselor petroliere, ne-a informat institutia printr-un comunicat. Astfel, cotatia la Motorina Euro 4 a inregistrat un trend ascendent, estimat inca de saptamana anterioara, cresterea fiind de doar 2,92%. Acest trend se inscrie in evolutia generala a cotatiilor pe plan international pentru acest produs, au explicat analistii de la BRM. Cotatiile internationale au depasit pragul de 800 USD/tona, situandu-se intre 805 si 820 USD/tona. De asemenea, se estimeaza o mentinere a acestui trend si pentru inceputul lunii februarie. Cotatia la benzina Euro 4 a inregistrat o crestere cu 6,43 procente pe parcursul saptamanii trecute, pana la valoarea de 2,10 lei.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.