O cisterna incarcata cu 27 de tone de kerosen s-a rasturnat, luni dimineata, in zona localitatii dambovitene Costesti Deal, pompierii actionand pentru inlaturarea pericolului de explozie, dupa ce s-a constatat ca din cisterna se scurge combusti
O cisterna incarcata cu 27 de tone de kerosen s-a rasturnat, luni dimineata, in zona localitatii dambovitene Costesti Deal, pompierii actionand pentru inlaturarea pericolului de explozie, dupa ce s-a constatat ca din cisterna se scurge combustibil. Din primele cercetari se pare ca soferul autocisternei a pierdut controlul autovehiculului dupa ce a acrosat o duba si s-a rasturnat pe partea dreapta a drumului. Soferul a fost transportat la un spital din Bucuresti, in timp ce conducatorul dubei si pasagerul din dreapta din autocisterna nu au avut de suferit. ACCIDENT. Purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Basarab I Dambovita, Gabriel Gatej, a declarat ca pompierii de la Detasamentul Titu actioneaza cu apa si spuma pentru inlaturarea pericolului de explozie avand in vedere ca din cisterna sunt scurgeri de combustibil. Gatej a adaugat ca, datorita faptului ca pompierii au intervenit rapid, a fost inlaturat imediat pericolul unei explozii. Accidentul s-a produs la ora 6.20, iar circulatia in zona este blocata. Soferii pot insa folosi trei variante ocolitoare: DN 71 Targoviste-Bucuresti, DJ 721 prin localitatea Produlesti sau DJ 701 prin orasul Titu. Nu se poate preciza momentul in care traficul va fi reluat, la fata locului fiind asteptata o macara pentru a ridica autocisterna.

MASURI. Mai multi locuitori din localitate au fost evacuati din casele lor de teama unei explozii. Purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie Dambovita, Pamela Ropotan, a declarat ca este vorba despre casele situate pe o distanta de aproximativ 200 de metri de locul producerii accidentului. Ropotan a mentionat ca masura este una preventiva si a explicat ca zona unde s-a produs accidentul se afla la iesirea din localitatea Costesti Deal, pe o parte a drumului este camp, iar pe cealalta parte fiind cinci case. Potrivit sursei citate, din autocisterna incarcata cu 27 de tone de kerosen continua sa curga combustibil, pompierii actionand continuu cu spuma si apa.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.