Conducerea PD-L si parlamentarii lui Boc au chefuit vineri noaptea intr-un restaurant din Poiana Brasov, intr-o reuniune “de socializare”, inaintea sedintei oficiale programate pentru sambata. La intrarea in restaurant, Blaga si Videanu
Conducerea PD-L si parlamentarii lui Boc au chefuit vineri noaptea intr-un restaurant din Poiana Brasov, intr-o reuniune “de socializare”, inaintea sedintei oficiale programate pentru sambata. La intrarea in restaurant, Blaga si Videanu au fost intampinati cu saluturi “militaresti” de catre parlamentarii acestei formatiuni. Blaga s-a asezat la o masa laterala, flancat de Liviu Negoita, Cristian Boureanu si Gheorghe Albu. Videanu si sotia sa s-au asezat la masa din centrul restaurantului, alaturi de Radu Berceanu si Romeo Raicu, aici venind ulterior si Emil Boc. Dupa doua ore - timp in care PDL-istii s-au delectat cu sarmalute, snitele de pui, salate, pastraviori, fructe de mare si salate diverse - in sala a intrat un taraf de cinci lautari, spre bucuria liderilor democrat-liberali. Lautarii s-au repezit direct la masa lui Gheorghe Stefan, pe care l-au recunoscut de la televizor. Entuziasmat, primarul din Piatra Neamt le-a strigat sa-i cante melodii moldovenesti, iar lautarii nu au asteptat a doua solicitare, mai ales cand au vazut ca PDL-istii au mana larga si scot cu usurinta bancnotele de zeci de euro din buzunare.
Boureanu a chemat si el lautarii la masa, cerandu-le sa cante melodii muntenesti.Deputatul a cantat cu lautarii, traind fiecare vers al melodiilor care curgeau una dupa alta.

Dintr-o data, Blaga s-a ridicat de la masa si a cerut liniste in sala. De langa el, Negoita si-a dres glasul si a inceput sa acompanieze melodiile lautarilor. In scurt timp, toti cei de la masa Negoita-Blaga-Boureanu cantau cu foc, batand din palme.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.