La un moment dat, conducatoarea BMW-ului s-a angajat in depasirea unui alt autoturism care, la randul sau, depasea un autovehicul oprit. Fata a pierdut controlul volanului, a parasit partea carosabila si s-a rasturant pe camp, in partea dreapta a se
La un moment dat, conducatoarea BMW-ului s-a angajat in depasirea unui alt autoturism care, la randul sau, depasea un autovehicul oprit. Fata a pierdut controlul volanului, a parasit partea carosabila si s-a rasturant pe camp, in partea dreapta a sensului de deplasare. "Din accident, a rezultat decesul lui Emilian C., dar si ranirea usoara a conducatoarei auto si a pasagerului Florin R. Tanara s-a ales cu dosar penal pentru ucidere din culpa si conducere fara permis", a precizat purtatorul de cuvant al IPJ Vrancea, comisarul Mariana Apostol. Potrivit Mediafax, in timpul verificarilor efectuate de politisti acestia au descoperit in autoturism aproximativ 40 de grame de hasis, dar si peste 8500 lei, inclusiv valuta. Imediat, au fost anuntati politistii de la Combaterea Crimei Organizate si Antidrog. "Cu ocazia verificarilor la fata locului s-a gasit si o cantitate de hasis. Deocamdata, unul dintre cei raniti a declarat ca tanarul decedat era consumatorul. Oricum, au fost recoltate probe de sange de la cei doi tineri ramasi in viata, urmand ca medicii legisti sa stabileasca daca, intr-adevar, tanarul decedat era consumator de droguri. S-a intocmit si un dosar penal, fiind vorba despre detinere de droguri", au declarat politistii. (D.E.I.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.