Tinerii care locuiesc in cartierul ANL - Constantin Brancusi, din sectorul 6 al Capitalei, vor avea, in scurt timp, propriul lacas de cult. Reprezentantii Patriarhiei au sfintit, ieri, locul si au pus piatra de temelie a noii biserici. "Va fi o cons
Tinerii care locuiesc in cartierul ANL - Constantin Brancusi, din sectorul 6 al Capitalei, vor avea, in scurt timp, propriul lacas de cult. Reprezentantii Patriarhiei au sfintit, ieri, locul si au pus piatra de temelie a noii biserici. "Va fi o constructie pentru credinciosii din acest cartier si nu numai. Lacasul de cult va avea o suprafata de peste doua sute de metri patrati si va putea primi la slujbe aproape o mie de enoriasi", ne-a spus Costel Burlacu, parintele paroh al bisericii din cartierul ANL. Daca vremea va permite, lucrarile de constructie la noul lacas de cult ar putea incepe din aceasta saptamana. Pentru ridicarea parohiei, inaltii prelati vor demara si o campanie de strangere de fonduri.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.