Somptuos. Resedinta lui Bill Gates are sapte dormitoare, 24 de bai si sase bucatarii Fondatorul celebrei companii americane "Microsoft", Bill Gates, are o resedinta de vis, care pare rupta din po-vesti. Vila, situata pe o colina din localitatea Medi
Somptuos. Resedinta lui Bill Gates are sapte dormitoare, 24 de bai si sase bucatarii Fondatorul celebrei companii americane "Microsoft", Bill Gates, are o resedinta de vis, care pare rupta din po-vesti. Vila, situata pe o colina din localitatea Medina, din Seattle, in apropiere de lacul Washington, se intinde pe o suprafata de 6.100 de metri patrati si are patru etaje. In urma cu 20 de ani, miliardarul american a platit pentru ea doua milioane de dolari, insa astazi resedinta este evaluata la peste 140 de milioane de dolari. De altfel, si impozitul anual pe care Gates il plateste pe locuinta sa este pe masura, ridicandu-se la peste un milion de dolari. Garaj pentru 30 de masini Vila lui Gates dispune de cele mai sofisticate si moderne dotari tehnologice. Piscina, care se intinde pe 100 de metri patrati, are sistem audio subacvatic, ceea ce inseamna ca persoanele care se relaxeaxa in piscina respectiva pot asculta muzica preferata in acelasi timp. La resedinta sa, magnatul american, a carui avere este estimata la 56 de miliarde de dolari, si-a construit sapte dormitoare, sase bucatarii si nici mai mult nici mai putin de 24 de bai. El mai dispune, printre altele, de biblioteca, sala de fitness si cinematograf pentru 30 de persoane. Biblioteca este, de altfel, locul preferat al lui Gates, unde accesul este permis unui numar restrans de persoane. Aici, fondatorul "Microsoft" isi pastreaza colectia de carti vechi si extrem de scumpe, printre care si o carte scrisa de Leonardo da Vinci, pentru care a scos din buzunar peste 30 de milioane de dolari. Resedinta lui Gates dispune si de un garaj pe masura, unde pot fi parcate 30 de automobile.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.