Prezent pe piata imobiliara autohtona din 2006, dezvoltatorul Red Management va investi 35 milioane de euro in complexul Arena Residential din Iasi. Dezvoltat pe un teren de 13.904 mp, proiectul va cuprinde 7 blocuri a cate10 etaje, totalizand 336 de
Prezent pe piata imobiliara autohtona din 2006, dezvoltatorul Red Management va investi 35 milioane de euro in complexul Arena Residential din Iasi. Dezvoltat pe un teren de 13.904 mp, proiectul va cuprinde 7 blocuri a cate10 etaje, totalizand 336 de apartamente (de tip studio, cu unul, doua sau trei dormitoare). De asemenea, ansamblul va include si 295 de locuri de parcare, dintre care 170 subterane, 125 supraterane, alaturi de 14 locuri destinate vizitatorilor. Prima parte a proiectului, compusa din trei blocuri, va fi livrata, conform estimarilor oficiale, in primul trimestru al anului 2009, in timp ce intregul ansamblu va fi definitivat in termen de un an de la predarea primelor trei tronsoane. Pe parcursul prezentei sale pe piata autohtona, compania s-a concentrat pe dezvoltari localizate in cele mai importante orase de provincie ale tarii, precum Arad, Constanta, Baia Mare sau Braila. In ceea ce priveste orientarea developerului spre zona de Est a tarii, Andrew Stear, Managing Partner in cadrul Red Management, a subliniat: "Avem patru proiecte in Iasi si vedem orasul ca o parte semnificativa a strategiei noastre de dezvoltare". De asemenea, compania mai are in plan alte doua proiecte - unul rezidential si altul de birouri - aflate in prezent in faza de planificare-proiectare. Includerea Iasiului in planurile de extindere pe harta imobiliara nationala nu este doar o caracteristica a developerilor, ci si a companiilor imobiliare. Astfel, DTZ Echinox, agentul exclusiv al Arena Residential, marcheaza importanta orasului prin deschiderea unui birou regional in Iasi. "Dezvoltarea regionala este foarte importanta in strategia noastra. Avem un birou DTZ in Sibiu, care acopera zona centrala si de Vest a Romaniei, iar orientarea catre Est este fireasca, in contextul in care in prezent din ce in ce mai multe investitii importante vizeaza aceasta zona a tarii. Consideram ca prezenta locala ne ofera o viziune corecta asupra evolutiei pietei", a aratat Tim Wilkinson, Managing Director al DTZ Echinox, intr-un comunicat.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.