Antrenorul reprezentativei de tineret a Romaniei, Emil Sandoi, a declarat, ieri, ca isi doreste ca echipa sa-si pastreze invincibilitatea de anul trecut si dupa meciul amical cu Republica Moldova (programat luni, de la ora 18.30, la Tiraspol). &bdqu
Antrenorul reprezentativei de tineret a Romaniei, Emil Sandoi, a declarat, ieri, ca isi doreste ca echipa sa-si pastreze invincibilitatea de anul trecut si dupa meciul amical cu Republica Moldova (programat luni, de la ora 18.30, la Tiraspol). „Este o actiune cat se poate de utila in perspectiva meciurilor din toamna din campania de calificare la Campionatul European din 2009. De la acest joc mi-as dori o victorie pentru a pasi cu dreptul in acest an. Conteaza foarte mult si pentru moralul nostru, si pentru a pastra aceasta invincibilitate a echipei de anul trecut“, a declarat Sandoi. Tehnicianul spune ca nu este ingrijorat de faptul ca multi dintre componentii nationalei de tineret ar putea fi convocati la lotul de seniori de selectionerul Victor Piturca: „Eu mi-as dori cat mai multi jucatori de la echipa de tineret sa faca pasul la echipa mare. Nu ma ingrijoreaza acest lucru. Singura problema ar fi sa gasim inlocuitori pentru ei“.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.